Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /web/enteriordesign/lakberendezesistudio.hu/www/lib/core/class.dmultilanguage.php on line 47 Rusztikus konyhabútor

"Minőség, megbízhatóság."

Rusztikus konyhabútor

Vidéki hangulatban, vagy akár falusi környezetben érezhetjük magunkat a város közepén egy rusztikus konyhabútorral felszerelt konyhában.
Nagy főzések, rusztikus vacsorák, családi összejövetelek a hosszú, kényelmes asztalnál, szép megmunkálású faanyagok és egyszerűség jellemzik a rusztikus konyhabútor hangulatát. Egyszerű, funkcionális és falusias stílust képviselnek a rusztikus konyhabútorok, melyek akár vidéki nyaralók vagy egy városi lakásban is megállják a helyüket. Apácarácsos ajtókkal, díszkorlátokkal, mintás porcelángombos fogantyúkkal, vidéki stílusú kürtős páraelszívóval és antik hatású fűszertartókkal nagyon szép összkép alakul ki!
Lábasainkat, bögréinket tarthatjuk akasztókon lógatva, illetve a fiókok mellett/helyett használhatunk kihúzható fonott kosarakat is! Alkalmazhatunk továbbá vidékies stílusú asztalterítőket, illetve a bolhapiacról beszerezhetünk antik-rusztikus kiegészítőket, amikkel még jobban feldobhatjuk konyhabútorunkat.

A konyha az otthonod központja, ne bízd a véletlenre!