Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /web/enteriordesign/lakberendezesistudio.hu/www/lib/core/class.dmultilanguage.php on line 47 Konyhabútor a Te igényeid szerint

"Minőség, megbízhatóság."

Konyhabútor stílusok

Konyhabútor a Te igényeid szerint

Gőzölgő friss kávé és pirítós illata kora reggel, vagy családi beszélgetések, vacsorák helyszíne. A konyhában megélt mindennapok, a meghitt találkozások, közös főzések színtere, fontos szerepet tölt be sokak életében. Egyéni kívánságaid vannak? Olyan konyhabútort szeretnél, ami még senkinek nincs a családban? Álmodd meg és mi valóra váltjuk! Támogatunk, melletted vagyunk a konyhabútor tervezésétől a kivitelezéséig!

A konyhabútoroknál fő szempont a funkcionalitás, az ergonómia, és nem utolsó sorban a design.

Milyen legyen az új konyhabútorod? Nyitott vagy zárt, kapcsolódjon-e a lakótérhez, esetleg álljon függetlenül tőle. Számtalan megválaszolandó kérdés merül fel a konyhabútorok kapcsán, pedig ezek csupán az elhelyezkedésre vonatkoznak. A különböző munkafázisok helyes sorrendje, azok megfelelő magassága, a jó megvilágítás, a kényelmes és funkcionális tárolók kialakítása, mind-mind követelménye a jól használható konyhabútornak.

Mindemellett figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy a konyha a családi együttlét színterévé is vált, komoly családszervező erővel bír. Ezért szintén fontos a konyhabútor választásánál a tervezési elv a jól megválasztott stílus és design, hogy a konyhabútor használói tényleg otthonosan érezzék magukat. Rengeteg olyan információ, aminek birtokában kell lennie egy jó szakembernek.

Ezért a konyhabútor tervezőjének és kivitelezőjének sokkal nagyobb a felelőssége, mint azt gondolnánk, hiszen neki olyan tényezőket is figyelembe kell vennie, ami talán a megrendelőnek eszébe sem jutna, és a lehető legoptimálisabb megoldást kell javasolnia, hogy a végeredmény valóban beváltsa a hozzá fűzött reményeket.