Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /web/enteriordesign/lakberendezesistudio.hu/www/lib/core/class.dmultilanguage.php on line 47 High-tech konyhabútor

"Minőség, megbízhatóság."

High-tech konyhabútor

A stílus jellemzően mentes minden emberi érzelemtől, rideg, személytelen, gépies. A high-tech minden tárgya funkcionalista, a célnak tökéletesen megfelelő, magas műszaki színvonalú. Jellemző anyagai a kemény, örökéletű mesterséges anyagok, mint a beton, üveg, fém. 
A tervezési elképzelések alapja a funkcionalizmus. Nyomásra nyíló ajtók, finoman és elegánsan elrejtett funkciók, fém, fa és üveg kombinálhatósága jellemez egy high-tech konyhabútort. A stílus merevségét oldhatja a természetes anyagok (fa, kő), meleg színek alkalmazása, illetve egy-egy természetes anyagú dekorációs tárgy. A fények és a színek játékával egy romantikus vacsora ideális színhelye lehet. Fontos szerepet kap a vizualitás, a könnyedség és a masszivitás és rafináltság a high-tech konyhabútor rejtélyes és formabontó világában. A high-tech konyhabútorok használata során mindent elővarázsolhatsz és eltűntethetsz akár egy gombnyomásra.

A konyha az otthonod központja, ne bízd a véletlenre!